В «Епіцентрі» у Рівному проведуть дезінфекцію, а продавцям мірятимуть температуру

1588 0

Ми у соцмережах:

В «Епіцентрі» у Рівному проведуть дезінфекцію, а продавцям мірятимуть температуру

Група компаній «Епіцентр К», торговий центр якої діє у Рівному на вулиці Макарова, буде поводити профілактичні заходи.

 Як уточнює керівник Департаменту зі зв’язків з громадськістю Юлія Чудновець, робитимуть це в рамках протидії поширення коронавірусу та респіраторних захворювань.

Для того, щоб убезпечити клієнтів, будуть проводитися такі заходи:

- У торговельних центрах мереж здійснюється додаткова санітарно-гігієнічна обробка обладнання, з яким часто контактують покупці. На вхідних зонах в ТЦ, кафе та приміщеннях для персоналу встановлюються засоби для дезінфекції рук для відвідувачів та співробітників.

- До закінчення карантину скасовано всі розважальні заходи та закрито дитячі майданчики в торговельних центрах.

- З метою інформування населення про заходи з профілактики захворювання в торговельних центрах мережі транслюватиметься інформаційний ролик.

- Додатково посилено контроль за станом здоров’я персоналу. Всі працівники торговельних центрів «Епіцентр» проінструктовані щодо засобів профілактики захворювань. Співробітникам кожного дня вимірюють температуру. За наявності ознак хвороби відправляють до лікувального закладу. Співробітники, які повернулися з відряджень, протягом 14 днів працюватимуть у віддаленому режимі. Також на домашній режим роботи переводять вагітних жінок.

- Крім того, у всіх торговельних центрах мережі щодня працюють медичні пункти, до яких у разі потреби першої допомоги можуть звертатися співробітники.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також