В галереї «Євро-Арт» у Рівному — виставка юних експериментаторів у живописі

1559 0

Ми у соцмережах:

В галереї «Євро-Арт» у Рівному — виставка юних експериментаторів у живописі

Виставка діє до 4 лютого, тож варто подивитися, адже роботи учнів художньої студії — барвисті, різнокольорові, різнотемні створюють позитивний настрій, покращують душевний стан.

Цьогорічна виставка робіт учів Художньої студії «Євро-Арт» має назву «Дивний народ – маленькі художники». Така назва - не просто так. Адже діти - найбільші і найвідважніші експериментатори у мистецтві, розповідають її організатори. А ще напрочуд натхненні і чуттєві. Дитяча творчість дарує відчуття свободи, діти легко і натхненно, без бар’єрів, експериментують з кольорами і навіть інколи знаходять нові.

Як крізь асфальт може пробитися паросток квітки, так і діти зберігають весь свій дитячій оптимізм та віру навіть у найтемніші часи, і надихають усіх навколо себе, заряджають. Від яскравих, сонячних кольорів та теплих вселюдських сюжетів кожному стане на душі світліше.

Мистецький простір галереї «Євро-Арт», де експонуються картини великих художників, майстрів живопису, допомагає юним талантам опановувати закони композиції, вчитися гармонії живопису, вивчати пропорції та перспективне зображення об’єктів навколишнього світу, поринати у цікаві та дивовижні сторінки історії мистецтва. Утім, секрет майстерності маленьких художників ще й у їхній наполегливості, бажанні вчитися мистецтву та дружньому спілкуванні з наставниками, які вкладають душу у своїх вихованців.

- У кожній дитині закладене вміння образно бачити світ у живих фарбах. Але ми завжди пам'ятаємо, що для них малювання, насамперед, - це гра. Тому намагаємося не обмежувати дитячу свободу і розкутість. Наші заняття не перетворюються на просто вивчення і навчання художнім прийомам. Пам'ятаєте вислів мудреця: «Дитина - це не посудина, яку треба заповнити, а вогонь, який треба запалити»? Художник, в широкому сенсі цього слова, - це той, хто спостерігає, порівнює, мріє і вільно фантазує, - розповідає куратор проєкту Анна Вітрук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також