В Іванні з’явився один з найбільших сніговиків області

1000 0

Ми у соцмережах:

В Іванні з’явився один з найбільших сніговиків області

Три місяці поспіль серед учнів 1-4 класів Рівненської області проводився конкурс «Сніговик FEST».

Організацією займався обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділення НОК України в Рівненській області. Упродовж зими учасникам потрібно було збудувати якомога більшу кількість сніговиків висотою не нижче 1.5 метра і сфотографуватися разом з ними. Цього разу в першому етапі конкурсу взяли участь понад 11 тисяч дітей, де й визначилися переможці в районах та містах, котрі згодом змагались між собою вже на обласному етапі.
Із двох десятків фіналістів конкурсу «Сніговик FEST», на п’єдестал зуміли зійти:
1 місце – Полянська загальноосвітня школа Сарненської районної ради;
2 місце - Іваннівська загальноосвітня школа Дубенської районної ради;
3 місце - Томахівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Гощанської районної ради; Дубенський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Рокитнівської районної ради; Вербівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», Висоцька сільська рада.
Всі переможці та призери згодом будуть нагородженні кубками, дипломами та призами від організаторів під час проведення спортивних свят у цих навчальних закладах. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також