В Хорватії випробували обладнання для Рівненської АЕС

1339 0

Ми у соцмережах:

В Хорватії випробували обладнання для Рівненської АЕС

Випробуваннях трансформаторів струму, виготовлених для РАЕС згідно з відповідним контрактом, проходили в м. Загреб (Хорватія) на виробничому майданчику випробувальної лабораторії компанії-партнера KONСAR-Instrument Transformers Inc.

Рівненську АЕС у приймальних випробуваннях представляв начальник дільниці високовольтних випробувань та вимірювань електричного цеху Віктор Грушевий. Спільно з хорвацькими колегами на майданчику компанії KONСAR працювали представники НАЕК «Енергоатом», ЮУАЕС, ХАЕС та ЗАЕС.
Випробування зразка трансформатора напруги VCU й трансформатора струму AGU проходило на майданчику лабораторії KONСAR-Instrument Transformers Inc.
Віктор Грушевий«За результатами випробувань комісією було визначено, що виготовлена продукція відповідає вимогам проектів технічних специфікацій й нормативній та конструкторській документації», – зазначив начальник дільниці високовольтних випробувань та вимірювань електроцеху РАЕС Віктор Грушевий.
Рівненський атомник додав, що за результатами приймальних випробувань дослідних зразків трансформаторів складено відповідні акти. В результаті фахівцями було визначено ряд трансформаторів напруги і струму, які рекомендовано до виробництва та перелік технічних специфікацій, рекомендованих до затвердження.
Основна діяльність KONСAR Group спрямована на продукування обладнання і пристроїв для виробництва, передачі і розподілу електроенергії, а також устаткування, яке застосовується в транспортній галузі й промисловості. Продукція компанії KONСAR постачається в більш, ніж 100 країн світу на всі континенти.

Про це повідомляє www.rnpp.rv.ua 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також