В обласній лікарні втратили колегу: пішов з життя лікар-анестезіолог

1362 0

Ми у соцмережах:

В обласній лікарні втратили колегу: пішов з життя лікар-анестезіолог

Його серце перестало битися учора, 5 серпня.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Рівненської обласної клінічної лікарні:
 
- Адміністрація та колектив РОКЛ імені Юрія Семенюка висловлює скорботу з приводу передчасної смерті лікаря-анестезіолога Левчука Івана Васильовича, який все своє життя присвятив лікарській справі.
 
У 2000 році після закінчення Чернівецького державного медичного інституту та Буковинської державної медичної академії за спеціальністю «Лікувальна справа» проходив інтернатуру на базі Рівненської обласної лікарні. Із 2002 року й донині працював лікарем-анестезіологом у Відділенні анестезіології та інтенсивної терапії (реанімації) комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка».
 
Серце Івана Васильовича перестало битися 5 серпня 2024 року.  Він пройшов земний шлях з добром у серці до людей, із любов’ю до своєї справи, завжди в потрібну хвилину приходив на допомогу. До горя неможливо підготуватися та знайти слова, аби загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною. Глибоко сумуємо та поділяємо біль рідних з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття усім, хто знав та любив Івана Васильовича. Хай Господь Бог дасть родині сил і терпіння пережити цей тяжкий період, а світла пам’ять про дорогу людину назавжди залишиться у спогадах та серцях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також