В очікуванні вихідних: астропрогноз на 24 липня

711 0

Ми у соцмережах:

В очікуванні вихідних: астропрогноз на 24 липня

 

Овен

Потрібно придумати щось таке, щоб нарешті позбутися думок про мільйони. Наприклад, займіть руки фізичною працею, дуже допомагає. Ну, а ввечері не сидіть вдома, погода сприяє прогулянці.

Телець

Захочеться розкоші й сюрпризів долі. За наявність грошей не переживайте, їх ви заробили достатньо. Стосунки з домочадцями можуть виявитися на межі конфлікту. Вихідні трохи розрядять обстановку.

Близнята

 Не ігноруйте демонстративно критику колег, вона може бути цілком конструктивною. Плани на вечір не складайте, все піде врозріз з бажаннями. Подорож у вихідні не відкладайте. Навіть незважаючи на погоду.

 Рак
Якщо будете пхати носа в усі справи, то вам його швиденько прищемлять. Не варто проявляти фантастичні амбіції там, де вони не потрібні. Агресивні дії з боку одного з друзів стануть причиною конфлікту.

Лев
Трудитися доведеться довго і наполегливо, поки все не виконаєте якісно. Претензії до коханої людини виявляться необґрунтованими. Просто ви втратили колишню довіру одне до одного. І будьте м'якшими.

Діва
Зірки рекомендують уникати гучних компанії та масових заходів. Здоров'я не залізне, а нерви на межі. Найкращий спосіб позбутися від втоми - відпочинок на пляжі. Але без всіляких енергетиків і алкоголю.

 Терези

Успішно вирішаться фінансові проблеми, але докласти зусиль доведеться. Приємна новина від родичів змінить настрій до кращого. Вечір проведіть у спокійній обстановці. Книжка на свіжому повітрі – саме те.

Скорпіон

Вам потрібно відволіктися від роботи, дозволити собі відпочинок. Тим більше, що літня відпустка вам не світить. До речі, про самопочуття - дієти потрібно дотримуватися, ваші зайві кілограми видно всім.

Стрілець

Цей день виявиться спекотним у всіх аспектах. Як добре, що половину проблем ви вже вирішили. У сімейних стосунках вища освіта не головне, будьте простішими і довірливішими. Любов і щирість вирішать всі конфлікти.

Козеріг

Нестійкий день. Але не в плані роботи, а в особистому житті. Стосунки з другою половинкою від романтичних дійшли до істеричних, потрібно щось вирішувати. Подумайте про спільну подорож, адже є час і гроші.

Водолій
Зірки обіцяють метушливий день. Захочеться тільки одного -  щоб всі залишили вас у спокої.  Особливо домочадці. Упертість у фінансовій сфері допоможе владнати багато проблем.

Риби

Ніби й гарний день, але всі будуть від вас чогось вимагати і діставати по повній програмі. Тримайте емоції на контролі. Ваша розважливість і суперінтуїція допоможуть уникнути «війни» вдома.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також