В одній із військових частин Рівненщини готує су-шеф зі столиці

Су-шеф з Києва готує їжу для захисників в одній із військових частин Рівненщини.

1 хв. читання

Микола – киянин. До війни працював у ресторані на Софійській площі в центрі столиці, куди мріє повернутись після перемоги.

Хлопець пішов до лав ЗСУ у перші дні війни, адже має за плечима досвід строкової служби. Нині перебуває у Рівненській області, де працює для українських службовців.

– Попри однотипність продуктів та польові умови, хлопець постійно дивує побратимів смачною їжею та оригінальною подачею. Коронні страви Миколи – із м’яса. Каже, товариші по службі часто просять добавки, і це для нього – найкраща відзнака, – повідомляє Рівненська ОВА.

 

Поділитися цією статтею