В одному з будинків Сєвєродонецька не розірвалася авіаційна ракета

800 0

Ми у соцмережах:

В одному з будинків Сєвєродонецька не розірвалася авіаційна ракета

Про це повідомив сьогодні зранку керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Її своєчасно знайшли піротехніки ДСНС, які перевіряли багатоповерхівку на наявність залишків вибухонебезпечних предметів.

- Бригада піротехніків відпрацьовувала потенційно небезпечні адреси в Лисичанську та Сєвєродонецьку. У вісьмох будинках в Лисичанську нерозірваних вибухонебезпечних предметів вони або не знайшли, або це виявлялись залишки реактивних снарядів від градів. У Сєвєродонецьку ситуація дещо інша, - зазначає Сергій Гайдай. - В одній із багатостраждальних багатоповерхівок в нових районах міста знайдені два артилерійські снаряди 152 мм, один - 122 мм, а також некерований реактивний снаряд С-8. Це - наслідок авіаційного бомбардування міста. Всі ВНП вилучені та знешкоджені. Загрози людям, які залишаються в квартирах та підвалах, немає.

Він, зокрема, повідомив, що упродовж минулої доби російська армія здійснила 11 спроб обстрілу мирного населення Луганщини.По сімох будинках влучили снаряди росіян, поранено чотирьох людей, до лікарні в Сєвєродонецьку доставлено партію медикаментів. Під вогнем опинилися Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Попасна, Рубіжне, Гірська громада.

Поранень зазнали чотири жителі Луганщини. Увечері три співробітника групи швидкого реагування обласної національної поліції отримали осколкові поранення після обстрілу росіянами Лисичанська.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також