В Олександрії тепер є пожежна команда, яка працюватиме у 15 селах

603 0

Ми у соцмережах:

В Олександрії тепер є пожежна команда, яка працюватиме у 15 селах

Сьогодні у селі Олександрія Рівненського району відкрили добровільну пожежну команду. Це вже 25-та за рахунком команда добровольців-вогнеборців Рівненщини.

Добровільна пожежна команда буде обслуговувати 15 населених пунктів, де проживає понад 10 000 мешканців.

У новоствореній добровільній пожежній команді нестимуть службу шестеро місцевих жителів.

Сільські вогнеборці, забезпечені бойовим одягом та спорядженням, а також необхідною пожежною технікою. Пожежний автомобіль АПД VOLKSWAGEN LT 50 для добровільної команди передало Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

В заході з нагоди відкриття добровільної пожежної команди взяли участь керівництво Рівненської обласної військової адміністрації, ГУ ДСНС України у Рівненській області, органи місцевого самоврядування та представники громади. На відкриття були запрошені представники добровільної пожежної охорони Західнопоморського воєводства Польщі.

Т.в.о начальника Головного управління Олег Панюк зазначив: «Хочу подякувати територіальній громаді за постійну активну позицію у створенні підрозділу. А новостворена добровільна пожежна команда на території громади дозволить оперативніше реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати надійний захист мешканців громади».

Відтепер громада почуватиметься безпечнішою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також