В Олександрії, яка увійшла до ОТГ, скликають сесію сільради

1325 0

Ми у соцмережах:

В Олександрії, яка увійшла до ОТГ, скликають сесію сільради

Оголошення про початок сесії сільради о 15:00 14 травня з'явилося на сайті Олександрійської сільради. Про це повідомив новообраний голова Олександрійської ОТГ Микола Шустов.

Текст оголошення:

“У понеділок, 14 травня 2018 року о 15 годині у приміщенні сільської ради відбудеться тридцять шоста сесія Олександрійської сільської ради сьомого скликання.

До порядку денного включено питання земельні питання (про затвердження детального плану земельної ділянки в с. Нова Любомирка; про затвердження генерального плану с. Свяття Рівненського району;про затвердження генерального плану с. Волошки Рівненського району;про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди на які підлягає продажу на земельних торгах (аукціоні) та виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні);надання дозволів на виготовлення технічної документації; надання дозволів на виготовлення проектів; затвердження проектів;).

Засідання проходитиме у відкритому режимі”.

“Цікаво і дивно... Чому не вказано прізвище сільського голови?! Оскільки, перша сесія нового складу ради буде 15 травня 2018 року. Куди так поспішаємо...?!

Здається, що буде втручання прокуратури”, - відзначив радикал Микола Шустов в соцмережі.

Нагадаємо, Житомирський апеляційний суд скасував рішення Рівненського райсуду про зняття з виборів Миколи Шустова, який був одним з кандидатів на голову Олександрійської ОТГ. І він переміг у виборах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також