В онкодиспансері обрали трьох працівників, які визначатимуть прізвище головного лікаря закладу

7845 1

Ми у соцмережах:

На фото справа - Віра Блохіна

На зборах трудового колективу минулої п’ятниці Рівненський обласний онкологічний диспансер делегував трьох своїх представників до комісії, яка обиратиме головного лікаря цього закладу.

Більшість працівників захотіла, щоб вибори членів комісії були відкритими, а не таємними у спеціальній кабінці для голосування.

Обрали у результаті голосування завідувача проктоурологічного відділення Віктора Жильчука, головну медсестру Віру Блохіну та голову первинної профспілкової організації і заступника головного лікаря з економічних питань Ігоря Столярчука.  

Ігор Столярчук. Фото - з його сторінки у соцмережі

Завтра о 10.00 розпочнеться перше засідання конкурсної комісії. На ньому оголосять про початок прийому документів від охочих очолити заклад.

Оголошення про конкурс з’явиться на сайті обласної ради. Документи кандидати на посаду також подаватимуть до облради, яка є власницею онкодиспансеру.

Андрій Жильчук

Окрім трьох представників медзакладу, головного лікаря онкодиспансеру обиратимуть ще шість членів комісії, яких обрали обласні депутати у результаті політичних домовленостей під час сесійного засідання 16 березня.

Очолив комісію депутат від БПП та лікар з Рокитнівського району Валерій Редько. Також до комісії увійшли депутатка-радикалка і завідувачка відділення обласної дитячої лікарні Оксана Лозова, а також колишній головний лікар Сарненської ЦРЛ та депутат від «Конкретних справ» Ярослав Романюк.

Від громадських організацій до складу комісії входять працівник апарату облради Євген Іванішин (кандидатура від фракції «Свобода), заступник головного лікаря Рівненської ЦМЛ Ігор Дундюк (кандидатура голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка) та юристка діагностичного центру Ольга Романчук, за яку лобіював голова облради Олександр Данильчук.

З кандидатом, якого обере комісія на посаду головного лікаря, керівництво облради буде змушене, відповідно до законодавства, укласти контракт.

Нагадаємо, без головного лікаря обласний онкологічний диспансер уже дев’ять місяців. Торік обласна рада тричі не змогла обрати керівника закладу.

Від лютого знову керує онкодиспансером, але як в.о. головного лікаря Григорій Максим’як.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також