В Опарипсах знайшли 36 порушників

1328 0

Ми у соцмережах:

В Опарипсах знайшли 36 порушників

На Рівненщині після капітального ремонту розпочав роботу стаціонарний пункт габаритно-вагового контролю Комплекс для зважування транспортних засобів діє в селі Опарипси Радивилівського району на ділянці 434 км автодороги державного значення М-06 «Київ-Чоп»

За перший день роботи інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівненській області спільно з патрульними виявлено 6 випадків перевезення вантажів з перевищенням допустимих вагових параметрів. На порушників складено відповідні протоколи та нараховано плату за проїзд у розмірі 827,85 євро.

Також понад 30 протоколів виписано патрульними за порушення правил дорожнього руху, а саме за відмову заїзду на пункт зважування.  Черга автомобілів-порушників сягала декілька кілометрів.

-  Таким чином на сьогодні у нас є три площадки для зважування автотранспорту. Ще дві пересувні діють на трасі «Київ-Чоп» біля Корця та на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу Олександрії. Звісно, щоб робота була ефективнішою, таких місць для зважування має бути значно більше, тоді вже зможемо говорити про результативність наших заходів. Адже нам важливо не допустити рух перевантаженого транспорту дорогами, які ми будуємо. Над цим ми сьогодні і працюємо: у планах – обладнати пересувні комплекси біля Острога, а також поблизу Сарн, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також