В опорній лікарні в Сарнах – десять хворих на коронавірус у важкому стані

1898 0

Ми у соцмережах:

В опорній лікарні в Сарнах – десять хворих на коронавірус у важкому стані

Навантаження на лікарів в опорній лікарні продовжує зростати, констатує головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк. Поступає пацієнтів більше, ніж виписують. Багато кисне залежних, з температурою, десяток – взагалі у важкому стані.

 «Реанімація: чотири хворих, стан здоров‘я у двох вкрай важкий (один на інвазивній ШВЛ, інший на неінвазивній ШВЛ). У двох інших стан здоров‘я важкий, стабільний. Всі кисне залежні. Поступлень, виписки та переводів не було.

Інфекція: двадцять три хворих, всі з підтвердженями по ковіду. Киснезалежних шість хворих, стан здоров‘я їх важкий, у решти стабільний, контрольований. Поступив один пацієнт, житель с. Карпилівка. Виписки та переведень не було. З високими температурами чотири хворих. «Іногородніх» п‘ять хворих.

Обсервація: п‘ятдесят чотири хворих. На третьому поверсі у нас уже двадцять шість ковідовських хворих, і це наш антирекорд. За добу поступило чотири хворих це жителі м. Сарни, с. Маслопуща, с. Карпилівка та смт. Томашгород. Виписано двох хворих, переведень не було. «Іногородніх» три хворих. Температурящих двадцять шість хворих.

Ось така реальна наша картина. Навантаження на медичних працівників зростає». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також