В оселі начальника теруправління судової адміністрації в Рівненській області провели обшук

2897 0

Ми у соцмережах:

В оселі начальника теруправління судової адміністрації в Рівненській області провели обшук

У помешканні начальника Територіального управління Державної судової адміністрації Віктора Вдовиченка поліція та СБУ за участі прокуратури проводили обшук. Факт проведення обшуку підтвердили у поліції та СБУ.

Правоохоронці розслідують «привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем», повідомляє UA:Рівне.

Про групу осіб з розпізнавальними знаками Служби безпеки України, які проводять обшук близько 18:00 у одному з будинків на вулиці Грабник у Рівному повідомив очевидець. Згідно із реєстром нерухомого майна, власником будинку за вказаною адресою виявився начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Рівненській області Віктор Вдовиченко.

Прибувши на місце кореспондент UA: Рівне став свідком, як з будинку виходять працівники СБУ. Власник будинку Віктор Вдовиченко проігнорував запитання журналіста щодо обшуку та закрився у будинку.

 

Правоохоронці, які перебували на місці представилися працівниками СБУ та повідомили, що слідчі дії проводилися за участі поліції та прокуратури, утім відмовилися коментувати ситуацію та відповідати на будь які запитання посилаючись на таємницю слідства.

Факт проведення слідчих дій за вказаною адресою підтвердив керівник відділу комунікації нацполіції області Антон Крук:

«Обшук проводився в рамках відкритого кримінального провадження слідчі головного управління нацполіції, спільно з працівниками СБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури області».

Ані прізвища фігурантів провадження, ані інших деталей провадження, посилаючись на таємницю слідства, повідомити він не зміг.

Речниця управління СБУ у Рівненській області Інна Ілючок також повідомила, що не може розголошувати жодних деталей справи, утім підтвердила факт проведення слідчих дій без вказання адреси, які за її словами проходять у рамках кримінального провадження порушеного за частиною 3 статті 191 Кримінального Кодексу України – «привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинені повторно або групою осіб».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також