В останню дорогу провели двох воїнів із Березнівщини

3821 0

Ми у соцмережах:

В останню дорогу провели двох воїнів із Березнівщини

Учора в останню дорогу провели двох березнівчан, які захищали Україну.

 

У місті Костопіль попрощалися з В’ячеславом Сидоруком, який загинув 22 лютого поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області.

33-річний солдат торік пройшов вишкіл в Англії і потім разом з бойовими побратимами воював у складі 72 ОМБр імені Чорних Запорожців проти рашистів на сході України.

В'ячеслав виріс і навчався в місті Березне. Згодом тривалий час проживав із дружиною й донькою в Костополі.

Після одного з боїв з рашистами він вважався безвісти зниклим. 4 березня, після довготривалих пошуків, було знайдено тіло військовослужбовця.

Поховали захисника на "Новому" кладовищі міста Костопіль поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Попрощалися також із жителем села Вітковичі Анатолієм Рябчуком, 1986 року народження.

Серце бійця перестало битися 4 березня.

Учасник АТО/ООС Анатолій став на захист рідної землі у 2015 році. Після повномасштабного вторгнення росіян стрілець-гранатометник боронив рідну землю поблизу населеного пункту Подоли Харківської області.

На прощання з Героєм прийшли рідні, друзі, знайомі, односельчани, а також військові побратими. Заупокійну службу звершили у Свято-Іллінському храмі.

Анатолія поховали на місцевому сільському кладовищі зі всіма військовими почестями. Біля могили відважного воїна пролунали залпи військового салюту на честь земляка.

Додамо, що після закінчення Рівненського державного гуманітарного університету Анатолій Рябчук працював на посаді директора Березнівського районного будинку культури. Хореографічні постановки за його участю були окрасою різноманітних конкурсів і фестивалів району, області. Він був керівником дитячих танцювальних ансамблів Березнівської музичної школи, Кам’янського і Балашівського ліцеїв.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам'ять Героям!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також