В останню путь на Рівненщині провели трьох воїнів

7173 0

Ми у соцмережах:

В останню путь на Рівненщині провели трьох воїнів

Односельці попрощалися з Дмитром Лавренюком зі Здовбиці, Василем Резановичем з Головинської громади та Андрієм Степанцем із Сарненщини.

Як розповіли у Рівненській ОВА, Дмитро Лавренюк народився 7 березня 1998 року в селі Здовбиця. Закінчив Рівненський коледж економіки та бізнесу, де здобув професію повар-кондитер. По закінченню навчання був призваний на строкову службу, яку проходив в місті Кременчук Полтавської області в зенітно-ракетних військах. Невдовзі йому було присвоєно звання старший солдат. Працював на приватне товариство з обмеженою відповідальністю «Морган Феніче». Герой в перший день повномасштабного вторгнення був призваний за загальною мобілізацією. У складі 24-ї бригади чоловік захищав кордони рідної землі у найгарячіших напрямках. За час проходження служби старший солдат Дмитро Лавренюк був нагороджений відзнакою «Золотий хрест», медаллю «Оборона Бахмута» та медаллю «Ветеран війни». Цьогоріч 9 липня життя Дмитра Лавренюка обірвалося в бою. Похований Герой Дмитро Лавренюк на місцевому кладовищі.
 
 У Головинській громаді попрощалися з Василем Резановичем. Йому назавжди буде 30... Чоловік народився 31 серпня 1993 року в селі Надчиці Млинівського району. З 1998 року проживав у селі Ставок. Василь був мобілізований в березні 2024 року. З 23 червня 2024 року вважався зниклим безвісти. На превеликий жаль, згодом ця дата виявилася днем загибелі захисника...
Війна забрала у матері сина, у брата та сестри - брата.
 
На Сарненщині зустріли на щиті загиблого Андрія Степанця. Андрій Степанець - уродженець села Карпилівка. Закінчив Кременецьку обласну гуманітарно-педагогічну академію імені Тараса Шевченка. Був активістом Тернопільського осередку ВГО «Сокіл» - займався національно-патріотичним вихованням. Під час повномасштабного вторгнення захисник брав участь у Київській кампанії. Згодом приєднався до 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр». 7 липня 2024 року, під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку 26-річний воїн загинув.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також