В останню путь Рівненщина провела ще трьох захисників

9938 0

Ми у соцмережах:

В останню путь Рівненщина провела ще трьох захисників

Земляки вшанували Олексія Гриндія з Дубна, Володимира Демчука із Зарічненщини та Олега Шаму з Володимиреччини...

Олексій Гриндій народився 18 березня 1966 року. Чоловік проживав у місті Дубно. Майор Збройних Сил України на службі виконував обовʼязки заступника командира інженерно-позиційного батальйону 23 інженерно-позиційного полку. Неодноразово виконував бойові завдання на різних напрямках фронту. На жаль, життя захисника обірвалось цьогоріч 9 липня внаслідок нещасного випадку, - розповіли у Рівненській ОВА.

У Зарічненській громаді «на щиті» повернувся навідник відділення механізованого взводу Володимир Демчук. Чоловік народився у 1994 році й проживав у селі Неньковичі. Герой загинув цьогоріч 2 липня, отримавши поранення несумісні з життям внаслідок застосування ворогом КАБу на Харківському напрямку. Поховали Володимира у рідному селі.
 
На Володимиреччині до небесного війська провели Олега Шаму, 1970 року народження. Чоловік був навідником 3-го танкового взводу. Солдат у військо був зарахований у 2022 році за мобілізацією. Військовослужбовець загинув при трагічних обставинах 6 липня в Донецькій області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також