В останню путь у Рівному провели Павла Червінського (ФОТО)

946 0

Ми у соцмережах:

фото - міської ради Рівного

Сьогодні на майдані Незалежності рівняни попрощалися із мужнім і відважним Героєм Павлом Червінським, який добровільно став на захист України, аби вигнати ворогів із рідної землі.

Як розповіли у міській раді, Павло Червінський народився 8 червня 1987 року у Рівному. Навчався у середній школі села Морочне Зарічненського району. Далі наш Герой навчався у Рівненському вищому професійному училищі ДДСО при МВС України. Після завершення навчання він відслужив в армії, а далі почав працювати на будівництвах. 
 
Павло мав золоті руки, працював роками у вже сформованій будівельній бригаді, йому з легкістю вдавалося все, за що він брався. А ще мав надзвичайно добре та чуйне серце, готовий був завжди прийти на допомогу. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Павло був у Литві. Навідміну від колег, він прийняв рішення повернутися в Україну, тут у нього народився син, якого він надзвичайно любив. 
 
29 січня 2024 року Павло прийняв рішення добровільно стати на захист України, попри усі проблеми зі здоров'ям, він вирішив захищати свою родину та країну. Спочатку був на полігоні, далі пройшов навчання на снайпера в Польщі, після чого став штурмовиком. Гідно виконував усі бойові завдання, віддавши за Батьківщину власне життя. На жаль, Павло Червінський загинув 19 серпня 2024 року на Донеччині. 
 
Заупокійну службу провели у Свято-Покровському кафедральному соборі. Останній спочинок захисник знайшов на Алеї Героїв кладовища «Нове»...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також