В Острозі оголосили вирок вбивці двох людей

936 0

Ми у соцмережах:

В Острозі оголосили вирок вбивці двох людей

37-річного острожанина визнали винним в умисному вбивстві та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Під час судового розгляду в Острозькому районному суді обвинувачений свою причетність до вчинення інкримінованих йому злочинів заперечував.

Однак, прокурори довели, що у грудні 2020 року чоловік завдав дерев’яною табуреткою близько п'яти ударів в голову 58-річного товариша. Цим він спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, від яких той через деякий час помер.

А в січні 2021 року обвинувачений, перебуваючи вдома в іншого 62-річного товариша, наніс йому не менше шести ударів стільцем в ділянку голови, від яких потерпілий помер на місці події.

Крім того, раніше острожанин був неодноразово судимий за вчинення злочинів проти життя та здоров’я особи та звільнений з місць позбавлення волі лише в січні 2020 року.  Відносно нього було встановлено адміністративний нагляд, умови якого він систематично порушував.

Чоловіка засудили до 14 років ув’язнення. Вирок законної сили ще не набрав, тож сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також