В Острозі п’яний молодик майже до смерті побив незнайомця, переплутавши його зі своїм суперником

1972 0

Ми у соцмережах:

В Острозі п’яний молодик майже до смерті побив незнайомця, переплутавши його зі своїм суперником

Сьогодні близько другої ночі в одному з розважальних закладів Острога через ревнощі трапилася бійка. В результаті якої у тяжкому стані госпіталізували 25-річного острожанина.

Поліцейські встановили, що 25-річний острожанин позичив у свого знайомого автомобіль «Mercedes-Benz», яким поїхав до розважального закладу. Припаркований легковик помітив 27-річний місцевий житель, який через неприязні стосунки на ґрунті ревнощів вирішив помститися власнику авто, якого ніколи не бачив. У закладі він запитав, чия машина, на що 25-річний водій відповів, що він приїхав на ній.

Без будь-яких пояснень роздратований відвідувач силоміць витягнув 25-річного острожанина на вулицю, почав бити його руками та ногами по всьому тілу, головою об машину й асфальт. У бійку намагалася втрутитися дівчина нападника, проте безрезультатно.

25-річного молодика госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики діагностували у нього відкриту тяжку черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, забій головного мозку з судомним синдромом, набряк головного мозку, лікворею з вух та забої тіла. Будь-яких прогнозів лікарі поки що не дають та оцінюють стан потерпілого як тяжкий. Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції, 27-річний острожанин був у стані алкогольного сп’яніння.

Виконувач обов’язків начальника Острозького відділу поліції Ігор Самолюк розповів, що нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину за попередньою кваліфікацією частини першої статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник уже потрапляв у поле зору поліції за домашнє насилля.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також