В Острозі школярам та студентам впродовж року виплачуватимуть стипендії

559 0

Ми у соцмережах:

В Острозі школярам та студентам впродовж року виплачуватимуть стипендії

25 листопада, на черговій 17 сесії Острозької міської ради депутати підтримали та проголосували за впровадження іменних стипендій для школярів та студентів НУ "Острозька академія".

 - Дане впровадження є одним із заходів, які реалізуються в рамках перемоги в конкурсі "Молодіжна столиця України". І вже з осені 2022 року 16 школярів громади та 4 студентів НУ "Острозька академія" отримуватимуть грошову винагороду щомісячно впродовж року. Дякую депутатському корпусу за підтримку, - прокоментував Острозький міський голова Юрій Ягодка.

Стипендії спрямовані на стимулювання школярів та студентів на досягнення високих результатів у навчальній, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у навчально-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

- Школярі отримуватимуть по 500 грн щомісяця, а студенти по 1000 грн. В рамках програми підтримки обдарованої молоді і надалі будемо втілювати хороші ініціативи. Чимало ідей є нині в розробці, - розповів начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради Віктор Самчук.

Для призначення стипендій буде створена експертна комісія в яку увійдуть представники депутатського корпусу Острозької міської ради та Управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради, представники НУ “Острозька академія”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також