В Острозі судили медбрата, який за образу сина побив хлопчика

796 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

В Острозі судили медбрата психоневрологічного інтернату, який побив малолітнього.

Інцидент стався цьогріч 16 травня близько 20.20 у будинку культури. Чоловік наніс кілька ударів хлопчику по голові, по спині, у живіт Після чого продовжив його бити ще й на вулиці.

Свою вину чоловік визнав,повідомляє Рівне медіа.  У суді він пояснив, що у той день до нього звернувся син та повідомив йому, його хтось образив. Після чого батько поїхав до будинку культури, піднявся на другий поверх, де серед інших побачив потерпілого та почав його бити. У подальшому вони розійшлися, і він знайшов хдопців, які образили його сина. Після чого він ще раз вдарив у живіт потерпілого, вже на вулиці.

У вчиненому розкаявся та просив суд його суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 126 Кримінального Кодексу України, тобто в умисному завданні удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень. Санкція цієї частини статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Суд призначив чоловіку лише  510 гривень штрафу. .  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також