В Острозі упіймали грабіжника, який напав на жінку пізно увечері

606 0

Ми у соцмережах:

В Острозі упіймали грабіжника, який напав на жінку пізно увечері

Тепер він надовго повернеться за грати.

До поліції першого червня звернулася 63-річна жителька Острога. Повідомила, що невідомий чоловік ударив її та відібрав сумку, в якій знаходилися грошові кошти, мобільний телефон, банківська картка і паспорт.
 
Оперативники швидко встановили нападника. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель, який тільки в квітні цьогоріч звільнився із місць позбавлення волі.
 
Жінка напередодні пізно ввечері поверталася додому вулицею Нечуя Левицького, як ззаду їй завдав удар невідомий. Потерпіла втратила рівновагу та впала, а зловмисник тим часом відкрито заволодів її сумкою. Понад 1200 гривень готівки він устиг витратити, а мобільний телефон слідчі вилучили під час проведення невідкладного обшуку. Решту — викинув неподалік скоєного злочину, - розповіли у поліції Рівненської області.
 
Жителя Острога затримали (в порядку статті 208 КПК України) та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому уже повідомили про підозру за фактом відкритого заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, вчиненого в умовах воєнного стану. Вчора, другого червня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
Тепер йому загрожує черговий термін ув'язнення. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також