В острозькому ТРЦ обікрали продавчиню

941 0

Ми у соцмережах:

В острозькому ТРЦ обікрали продавчиню

7 лютого мешканка Острога повідомила поліції, що в торговому центрі у неї вкрали особисті речі.

39-річна жінка розповіла, що вона там працює, і коли відволіклася — невідомий витягнув із сумочки гаманець із документами, грошима й банківськими картками.

Поліцейський офіцер громади оперативно приїхав до заявниці й встановив, що потерпілій прийшло сповіщення — її карткою намагаються розрахуватися у пивному магазині.

Продавці повідомили, що один із двох чоловіків, які сиділи за столом у закладі, хотів сплатити за покупки через термінал, але вибило відмову. Поліцейський провів у них поверхневу перевірку, але при собі вони мали тільки готівку, а свою причетність до крадіжки заперечили.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка виявила в смітнику пивної крамниці крадену банківську картку.

Крім того, у мобільному потерпілої правоохоронці побачили ще одне аналогічне сповіщення — зловмисники намагалися розрахуватись іншою карткою в аптеці. Під час огляду прилеглої території, неподалік фармацевтичного закладу, у смітнику виявили паспорт заявниці, гаманець і банківську картку.

За результатами розшукових заходів, зокрема і за описом провізорок, поліцейські встановили, що у скоєній крадіжці обґрунтовано підозрюється 40-річний житель міста Острог, уродженець Херсонської області.

Чоловіка затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Суд відправив зловмисника на 60 діб під варту з правом внесення застави.

Відомо, що він уже потрапляв в поле зору поліцейських за крадіжки.

Слідчі дії тривають. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також