В озері втопились батько з сином (оновлено)

9116 0

Ми у соцмережах:

водойма у Глинську, фото - Суспільного

Страшна трагедія трапилась 19 липня близько 18:00 у селі Глинськ Здолбунівського району.

Там в в озері потонули 39-річний батько та 8-річний син,  обоє - мешканці Рівного. Тіла на поверхню були підняті водолазами Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах. Обставини трагедії встановлюються.

Як повідомив Суспільному згодом керівник обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук, на місцевому ставку відпочивала компанія людей, 39-річний чоловік із 8-річним сином пішли купатися. Через деякий час відпочивальники помітили, що їх немає, а одяг лежить на березі. Викликали рятувальників. Як зазначив Анатолій Якимчук, у тому місці було багато мулу та яма.

- Постійно говоримо, що купатися там заборонено, там нема місця для купання. Купатися треба у відведених для цього місцях, там де є рятувальні пости, де почищене дно, огороджено буйками місце для купання. Саме головне: ні на хвилину не відпускати дітей, - додав Анатолій Якимчук.

Рятувальники Рівненщини звертаються до мешканців області з проханням бути обережними під час відпочинку на воді, адже для того, щоб трапилась непоправне лихо достатньо лише кількох секунд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також