В поліції розповіли, хто спричинив ранкову автотрощу на «Київ – Чоп»

1325 0

Ми у соцмережах:

В поліції розповіли, хто спричинив ранкову автотрощу на «Київ – Чоп»

У відділі комунікації поліції області розповіли деталі дорожнього інциденту на трасі «Київ – Чоп», який стався в селі Ситне Радивилівського району о п’ятій ранку. В ДТП постраждало троє осіб, автомобілі – вщент зім’яті.

 Слідчо-оперативна група Радивилівського відділення поліції на місці події встановила, що  водій автомобіля «Ford Galaxy» не впорався із керуванням, допустив занос транспортного засобу на зустрічну смугу, де зіткнувся із вантажівкою «Mercedes-Benz Sprinter». Від удару її відкинуло на металеве дорожнє огородження.   

Унаслідок ДТП до лікарні доставили та госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості 44-річного водія та 58-річного пасажира «Mercedes», жителів Дніпропетровської області та 39-річного житомирянина — кермувальника мінівена.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Зовнішніх ознак сп’яніння у водіїв не виявлено, втім, у них відібрали зразки крові. 

Шановні водії! Враховуйте стан дорожнього покриття, коли вирушаєте в поїздку. Дотримуйтеся безпечної дистанції та швидкості. Бережіться!  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також