В прикордонні Рівненщині шість чоловіків вирубували ліс

1332 0

Ми у соцмережах:

В прикордонні Рівненщині шість чоловіків вирубували ліс

Реалізовуючи завчасно надану інформацію від оперативних співробітників, прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців в межах контрольованого району виявили групу осіб, що займались незаконною порубкою лісу.

Чоловіки, якими виявились місцеві мешканці, вирубували ліс та за допомогою трактора складували його, готуючи до вивезення. Жодних документів на зайняття таким видом діяльності у лісорубів не було. На момент припинення правопорушення у незаконний спосіб уже було заготовлено майже 10 кубометрів лісу.

На місце події та відповідного документування порушення прикордонники викликали слідчу-оперативну групу від Національної поліції в Рівненській області. Також до правоохоронців направлено повідомлення за статтею 246 Кримінального Кодексу  України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

Деревину та знаряддя лісорубів вилучено. Проводились заходи, з протидії злочинам у природоохоронній сфері, в Сарненському районі області, повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужби. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також