В Рівненській ОДА прокоментували масове порушення санітарних норм під час роботи ринків

3366 0

Ми у соцмережах:

В Рівненській ОДА прокоментували масове порушення санітарних норм під час роботи ринків

На вихідних у Здолбунові та в Рівному на ринках спостерігалося масове скупчення людей, нерідко без масок, без дотримання дистанції. Також фіксувалися випадки несанкціонованої торгівлі з асфальту. Обласні чиновники кажуть, що знають про це і звернулися з цього приводу до поліції.

 Зокрема, перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін так прокоментував  роботу ринків на вулиці 8 Березня в Здолбунові та в центрі Рівного:

-          Особисто побачив відео, на якому видно було несанкціоновану торгівлю на ринку в Здолбунові, як не слідкували за дистанцією. Зателефонував керівнику Здолбунівської адміністрації, щоб звернувся до органів поліції для здійснення контролю. Ринок перебуває на ремонті, ремонтується м'ясо-молочний павільйон. Там дозволено торгувати лише товарами непродовольчої групи на стаціонарних точках. Робота ринку буде відновлена повністю після карантину та після завершення ремонтних робіт.

Дійсно, не лише в Рівному, а й в інших місцях багато громадян не завжди реагують на  карантинні обмеження, яких треба дотримуватися. Ми постійно наголошуємо оперативним групам, в числі яких є правоохоронці, на необхідності реагувати на  випадки порушень карантинних вимог.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також