В Сарнах ледь не злетів в повітря магазин

5448 0

Ми у соцмережах:

В Сарнах ледь не злетів в повітря магазин

В місті Сарни вчора ввечері сталася пожежа, яку гасили до пізньої ночі. На складі, який загорівся, рятувальники знайшли кисневі балони, які й винесли, тим самим запобігши вибуху.

 19 квітня о 21:25 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Сарни, вул. Белгородська. По прибутті на місце пожежі вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни було встановлено, що сталося загоряння по всій площі даху цегляного складу розміром 36х12 м, критого металопрофілем по дерев’яній обрешітці. Через сильне полум'я існувала загроза поширення вогню на поруч розташований магазин "Авторитм".

До гасіння, крім пожежно-рятувальної техніки місцевого підрозділу ДСНС, також було залучено пожежні автоцистерни місцевої пожежної команди села Немовичі та військової частини, а також ГО "Добровільна пожежна частина".Ускладнювало гасіння пожежі для вогнеборців значна кількість горючих матеріалів з гуми, що була всередині складу, а також сильне задимлення.

Під час гасіння рятувальники винесли із палаючого складу три кисневих балони, чим запобігли можливому вибуху. О 00:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 01:00 повністю ліквідувати в тих межах, в яких рятувальники застали її на момент прибуття.

Жертв і постраждалих внаслідок пожежі не має. Поряд розташований магазин вдалося врятувати. Вогнем знищено дах по всій площі складу. Причина пожежі та збитки встановлюються. До гасіння було залучено 6 пожежних автомобілів та 15 вогнеборців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також