В Сарненській ЦРЛ – дві смерті від коронавірусу

1228 0

Ми у соцмережах:

В Сарненській ЦРЛ – дві смерті від коронавірусу

За чотири дні в профільній лікарні в Сарнах дві людини пішли з життя через ускладнення, викликані коронавірусом. Реанімація переповнена. В заклад привезли новий рентген-апарат.

 Про це повідомляє головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк:

«Реанімація: вісім хворих за минулу добу. Всі важкі, кисне залежні. Поступлень, виписки не було. Трьох хворих переведено: двох з інфекції в реанімацію та одного з реанімації в інфекцію. Один пацієнт на ШВЛ інвазивній, та троє на неінвазивній ШВЛ. Температурячих троє, один іногородній. Маємо, на жаль втрати, померло двоє чоловіків: жителі с. Кузьмівка 1957р.н, та с. Білятичі 1960р.н.Пацієнти померли від важких ускладнень ковідної хвороби.

Інфекція: двадцять три ковідних хворих. Поступило п‘ять пацієнтів, виписано чотири…. Обсервація: сімдесят три хворих, з них сорок вісім ковідних. За добу поступило дванадцять хворих, це жителі м. Сарни(6), с. Люхча, с. Чемерне, с. В. Вербче, с. Іванівка, с. Калинівка, с. Любиковичі. Натомість виписано шістнадцять з одужанням».

В дитячому відділенні хворих на коронавірус немає. В пологовому – три жінки та ще одна пацієнтка очікує на результати ПЛР-тесту.

До Сарненської ЦРЛ привезли новий рентген-апарат в рамках виконання президентської програми «Велике будівництво».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також