В Сарненській ЦРЛ помер лікар з реанімації: зіграла роль виснажлива праця

15921 0

Ми у соцмережах:

В Сарненській ЦРЛ помер лікар з реанімації: зіграла роль виснажлива праця

Важка втрата спіткала колектив Сарненської центральної районної лікарні: раптово помер лікар анестезіолог Микола Драган.

 Про це повідомив головний лікар закладу Василь Іванюк:

«Сум і шок, від якого прийти у нормальний стан поки що не можливо. Страшне горе увірвалося в нашу медичну родину. Нагла, несподівана смерть забрала прекрасну людину, чудового фахівця своєї справи, лікаря, якого всі любили і поважали ДРАГАНА МИКОЛУ МИКОЛАЙОВИЧА. Тисячі врятованих житів за таку коротку, але яскраву трудову діяльність в реанімаційному відділені. Ти ніколи не боявся труднощів, ти завжди приходив на допомогу, ти ніколи професійно не втомлювався. Ти завжди жив роботою, ти віддавався їй, ти нею горів... І на жаль догоріла твоя життєва свічка. Ще би жити і жити, ще би рятувати і рятувати життя інших. Виснажлива праця, самовіддача, жертовність заради спасіння інших, призвела до того, що тебе вже більше ніколи не буде з нами, залишиться тільки пам‘ять про яскраву особистість. Пам‘ять про ЛІКАРЯ з великої літери.

Як стало відомо «РВ», лікар помер від аневризми аорти. Колеги п.Драгана вважають, що до цього в значній мірі призвела перевтома, адже в період пандемії медичний персонал "ковідних" лікарень нерідко працює понаднормово.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також