В селі на Володимиреччині в школі відсторонили всіх вчителів і директорку (ВІДЕО)

3955 0

Ми у соцмережах:

В селі на Володимиреччині в школі відсторонили всіх вчителів і директорку (ВІДЕО)

В селі Степангород не вакциновані всі працівники, крім двох. Через це навчальний процес опинився під загрозою. Адже й сама директорка потрапила під цей наказ МОЗ. Щоправда, наступного ж дня продовжила собі відпустку по догляду за дитиною.

 Про це пише Володимирець.City

Вадим Друзь, начальник управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради:

- Зважаючи на викладене вище, управління соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради прийняло рішення про призначенння виконуючого обов’язки директора Степангородського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Володимирецької селищної ради.

8 листопада 2021 року виконуючий обов’язки директора закладу спільно зі мною зустрілися з працівниками Степангородського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та батьками учнів. За результатами зустрічі не було досягнуто порозуміння щодо подальшого функціонування закладу та організації освітнього процесу.

Своєю позицією щодо ситуації, що склалася, ділиться Тетяна Борбіч, вчителька Степангородської школи:

– Я можу висловити свою особисту думку. Я не проти вакцинації, попри те, що хтось може нас називати «антивакцинаторами». Але я хочу переконатися у складі тієї вакцини, її безпечності, мати час для себе, аби прийняти таке важливе рішення: вакцинуватися мені цією вакциною чи ні. Мені не вистачає часу для прийняття такого рішення.

Кожен має свою позицію. І якщо оголошено, що це добровільна справа, то хай вона буде добровільною. Кажуть: ми вас не змушуємо – але, вибачте, просто викручують руки. Якщо я не прийняла ще рішення про вакцинацію, а мене вже відсторонюють від роботи, то вважаю, що це порушують мої права. І я буду захищатися всіма можливими для мене способами. Хочу, аби дотрималися моїх конституційних прав і не змушували силою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також