В шести громадах Рівненщини відкрили поліцейські станції

1046 0

Ми у соцмережах:

В шести громадах Рівненщини відкрили поліцейські станції

Сьогодні поліцейські станції запрацювали у Мізоцькій, Рафалівській, Каноницькій, Антонівській, Деражненській та Соснівській територіальних громадах, а загалом їх уже 75.

Участь у їх відкритті взяли керівник поліції Рівненщини Олексій Камишанський, його заступники, керівники територіальних підрозділів, а також представники районних військових адміністрацій, тергромад і їх мешканці.

 

- Хочу висловити слова вдячності всім, хто підтримує і допомагає нам створювати безпекові осередки, — зазначив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський. — Ми максимально хочемо забезпечити поліцейський сервіс і присутність правоохоронців у найвіддаленіших населених пунктах. Адже пріоритет у нашій роботі — безперервність у забезпеченні безпеки, посилення превентивних заходів на території обслуговування і надання якісних поліцейських послуг місцевому населенню.

 

На станціях дільничних офіцерів керівництво ГУНП та органи місцевої влади забезпечили усім необхідним для виконання поліцейських функцій. Вони мають робочий кабінет із офісними меблями, оргтехнікою та кімнату відпочинку, а також —службове авто і необхідне оснащення. Утім, головне — жителі громад тепер знають, куди можна звернутися за допомогою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також