В школах Рівного карантин відзавтра, в садочках - з понеділка, а церкви радять дезінфікувати

21449 0

Ми у соцмережах:

В школах Рівного карантин відзавтра, в садочках - з понеділка, а церкви радять дезінфікувати

Сьогодні о 8:30 на спільній нараді в міського голови Рівного були прийняті обмежувальні заходи, які діятимуть в місті на період карантину до 3 квітня.

Міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що школи підуть на карантин відзавтра (більшість шкіл і так на канікулах, але дві - ще працювали).

Садочки міста, в тому числі приватні, закриють свої двері з понеділка. Щоб дати можливість батькам дошкільнят знайти можливість прилаштувати десь дітей (у бабусь та дідусів, інших родичів) на період карантину.

На запитання, що робити працюючим батькам, які не мають такої можливості, Володимир  Хомко відповів:

- Є питання, на які я не маю відповіді. Але напевно краще перетерпіти цей період, ніж мати в сім'ї хвору людину.

Заняття в гуртках, богослужіння дозволені при умові, що такі заходи збиратимуть не більше 200 людей. Церкви рекомендовано дезінфікувати. Концерти, вистави й таке інше відмінені. Змагання - без уболівальників. Сесії рад, засідання комісій і колегій, виконкоми  - проходитимуть в закритому режимі.

Адміністрації ринків міста було наказано дезінфікувати торгові місця. Поліції наказано активізувати боротьбу зі стихійною торгівлею. Абонентським службам, ЦНАПу та іншим аналогічним з понеділка рекомендовано обслуговувати клієнтів в засобах індивідуального захисту - масках. Сеанси кіно та вистави також відміняються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також