В смертельній ДТП на Рівненщині загинув військовий з Львівщини

3257 0

Ми у соцмережах:

В смертельній ДТП на Рівненщині загинув військовий з Львівщини

Андрію Василишину з Яворова було всього 25 років... Він загинув учора, 26 листопада, неподалік села Самостріли колишнього Корецького району. А всього за півтори години потому на тому ж самому місці трапилася ще одна аварія, у якій знову постраждали люди. В тому числі і патрульна у службовому авто.

Про смерть військовослужбовця повідомила Яворівська міська рада

 - Воїну було лише 25 років. Він займався улюбленою справою, дбав про свою сім’ю, гідно виховував доньку Злату і будував плани на майбутнє. Та коли росія широкомасштабно напала на Україну, Андрій відразу мобілізувався до 24 ОМБр. Соллат Василишин був оператором зенітного ракетно-артилерійського взводу військової частини А0998. Він відмінно виконував свої функціональні обов’язки, виявляв мужність, патріотизм, незламність духу, вірність військовій присязі.
 
Подробиці двох ДТП розповіли у поліції Рівненської області:
 
 - Повідомлення про автопригоду неподалік села Самостріли, колишнього Корецького району, надійшло до поліції 26 листопада, близько першої години ночі від медиків. 25-річний водій автомобіля «Opel Astra» житель Львівщини, рухався смугою зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Master» під керуванням 22-річного жителя Волині. Внаслідок автопригоди 25-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Його тіло із понівеченого авто деблокували рятувальники.
 
Близько 02:40 на цьому ж місці, де ще тривало документування співробітниками поліції смертельної ДТП, сталася іще одна автопригода.
 
26-річний водій автомобіля « Land Rover» на іноземній реєстрації, житель Сарненського району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з автомобілем комунальної служби «Jac», співробітники якої очищували трасу внаслідок автопригоди. Після зіткнення кросовер допустив наїзд на припарковане на узбіччі з увімкненими проблисковими маячками службове авто УПП в Рівненській області «Mitsubishi Outlender». Водія автомобіля «Land Rover» із численними травмами доставили до лікарні. Його стан медики оцінюють як тяжкий.
 
Крім того, травмувалась і патрульна поліцейська, яка в той момент перебувала в службовому авто. У неї діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забої. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група та керівництво ВП № 7 (м. Корець), слідчий слідчого управління ГУНП в Рівненській області, патрульні поліцейські та рятувальники.
 
За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого та тяжке тілесне ушкодження розпочато досудові розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. Автомобілі вилучено. У рамках кримінальних проваджень слідчі встановлюють усі обставини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також