В цей день

1967 0

Ми у соцмережах:

В цей день

ПРОКУРАТУРА ПРИЗУПИНИЛА СПРАВУ про вбивство Сергія Стадницького (Тернопільського), оскільки вбивцю розшукати так і не зуміли. ЗРОСЛА УДВІЧІ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ у рівенських тролейбусах. Як свідчить досвід автобусників, які до такого ж кроку вдалися ще місяць тому, ні проблем транспортників, ні проблем пасажирів подорожчання не вирішує.

…10 років тому ПРОКУРАТУРА ПРИЗУПИНИЛА СПРАВУ про вбивство Сергія Стадницького (Тернопільського), оскільки вбивцю розшукати так і не зуміли. ЗРОСЛА УДВІЧІ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ у рівенських тролейбусах. Як свідчить досвід автобусників, які до такого ж кроку вдалися ще місяць тому, ні проблем транспортників, ні проблем пасажирів подорожчання не вирішує. ДВОКІМНАТНА РІВЕНСЬКА КВАРТИРА, за даними фірми «Кадет СВС», коштує сьогодні від 5 до 7 тисяч доларів, трикімнатна — від 7 до 13 тисяч, 4-5— кімнатна — від 12 до 16 тисяч доларів. Найбільшим попитом у рівнян користуються однокімнатні квартири, порівняно з вереснем минулого року ціна їх у результаті ажіотажного попиту підскочила на 20 відсотків.

…5 років тому ВЧИТЕЛІ ОДЕРЖАЛИ ЗАРПЛАТУ за другу половину жовтня минулого року ще 6 січня. Про це повідомила заступник начальника Рівенського міського управління освіти Катерина Сичик. Працівники 17 навчальних та дошкільних закладів Рівного одержали також платню за першу половину листопада. ЗА ТРИ ДНІ РІЗДВЯНИХ СВЯТ ДО МЕДВИТВЕРЕЗНИКА, яким опікується Центр психічного здоров’я населення і який знаходиться на вулиці Студентській, потрапив лише один чоловік, який після виконання комплексу певних процедур своїм ходом подався додому. (за матеріалами газети «Рівне Вечірнє» 1995 та 2000 років).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також