В учасників «Корпусу майбутніх поліцейських Рівненщини» сьогодні випускний (ВІДЕО)

920 0

Ми у соцмережах:

В учасників «Корпусу майбутніх поліцейських Рівненщини» сьогодні випускний (ВІДЕО)

Сьогодні, 20 грудня, у День вшанування пенсіонерів і ветеранів МВС, НПУ слухачі проєкту «Корпус майбутніх поліцейських Рівненщини» завершили тримісячний освітній курс, урочисто дали першу символічну клятву та отримали сертифікати.

Привітали випускників  із цією подією, яка проходила на території краєзнавчого музею,   ініціатор проєкту - начальник Головного управління Національної поліції у Рівненській області Олексій Камишанський, перший заступник Рівненської ОДА Сергій Подолін, батьки та рідні.
- Приємно, що всі слухачі, а це 31 старшокласник, розпочали навчання ще в жовтні та у повному складі успішно його закінчили, одягнули форму та дали клятву наполегливо оволодівати знаннями для подальшого служіння українському народові. Ми раді будемо усіх вас бачити у лавах поліції. Але за будь-яких обставин — нехай ваш вибір буде правильним у житті, — зазначив Олексій Камишанський.
Нагадаємо, щосуботи підлітки мали нагоду побувати в різних структурних підрозділах поліції, ознайомитися з їхньою роботою та опанувати ази правоохоронної діяльності. Тактичні основи самозахисту, надання домедичної допомоги, прийоми стрільби у мультимедійному тирі, основні аспекти роботи вибухотехнічної та експертної служби, екскурсія до кінологічного центру, гра у пейнтбол тощо — навчальний курс був пізнавальним та насиченим. Учасники проєкту також мали нагоду перевірити і свою фізичну підготовку.
Випускникам побажали, щоб усе вдавалося у житті , і їх згодом чекатимуть усіх у лавах поліції. 

Під час святкового заходу в Рівненському обласному краєзнавчому музеї також відбулася зустріч керівництва поліції Рівненщини із працівниками органів внутрішніх справ та поліцейськими, які вийшли на заслужений відпочинок. Нині на Рівненщині — близько чотирьох тисяч пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ та Національної поліції України, переважна більшість з яких, завдяки своїй активній життєвій позиції, і досі залишається взірцем для молодих працівників


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також