В Україні через негоду затримується рух низки потягів: деяких на понад 3 години

1678 0

Ми у соцмережах:

В Україні через негоду затримується рух низки потягів: деяких на понад 3 години

Через ускладнені погодні умови в деяких областях України 28 жовтня затримуються поїзди. Однак, попри стихію, на більшості території держави, рух продовжується.

Залізничники на місцях з ночі оперативно ліквідовують наслідки та уможливлюють курсування поїздів: так, у деяких регіонах вітер спричинив падіння дерев на колії, проблеми з сигнальною системою та електромережею, пвідомляє Суспільне.

Відповідно є низка суттєвих затримок, за якими можна в онлайн-режимі слідкувати на https://uz-vezemo.uz.gov.ua/delayform

Пасажирів цих рейсів Укрзалізниця просить інформувати провідників та стюардів щодо необхідних пересадок: наші диспетчери централізовано координуватимуть рух і тривалість зупинок, щоб негода якомога менше вплинула на ваші плани.

Крім того, нагадують всім зустрічаючим та проводжаючим, що дізнатися час та колію прибуття або відправки можна безпосередньо у застосунку та чат-ботах у розділі "онлайн-табло".

У Києві попри шквальний вітер, що примудрився пошкодити накриття приміського вокзалу, усі приміські поїзди та Kyiv City Express прямують чітко за розкладом. 

На понад 3 години затримуються поїзди сполученням Чернівці — Київ, Ужгород — Київ, Івано-Франківськ — Черкаси; на понад 2 години пізніше приїде поїзд Перемишль — Київ та Рахів, Івано-Франківськ — Київ.

Нагадаємо, що 28 жовтня в Україні оголошено штормове попередження: у Києві вітер валить дерева, Львівщина й Рівненщина частково без світла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також