В Українській гімназії – нова директорка

1593 0

Ми у соцмережах:

В Українській гімназії – нова директорка

Переможницею кадрового конкурсу на посаду директора Рівненської української гімназії стала Тетяна Кухарчук, яка очолювала заклад упродовж останніх років. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія.

До участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора Рівненської української гімназії Рівненської міської ради було допущено трьох претендентів: Наталію Будько, Івана Іщука і Тетяну Кухарчук, повідомляє 7 Днів..

Перший та другий претенденти працюють методистками в Рівненському методичному кабінеті. Найбільший педагогічний стаж (понад 39 років) має Тетяна Кухарчук, інші претендентки працюють педагогами понад 20 років.

Учасники конкурсу склали іспит і представили на суд конкурсної комісії своє бачення перспектив розвитку навчального закладу. Згодом комісія відкритим голосуванням визначила переможницю конкурсу, нею і стала теперішня директорка. Її одноголосно підтримали всі 10 членів конкурсної комісії, що були присутні на засіданні.

Нормативні документи передбачають, що з керівником навчального закладу, який повторно призначається на цю посаду, контракт укладають на 6 років.

До речі, наступний кадровий конкурс на заміщення вакантної посади директора міської школи відбудеться 11 лютого. Спеціальна комісія обиратиме нового директора НВК № 26. Уже відомо, що до участі в цьому відборі зголосився лише один претендент – чинний директор Володимир Дзюбак. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також