В українців теж є свої «зелені чоловічки»

922 0

Ми у соцмережах:

На фото обстріл Харкова з Бєлгорода

У 2014 році в Криму нізвідки з'явилися озброєні до зубів зелені чоловічки, які взяли під свій контроль найважливіші установи, а потім і весь півострів.

 Тоді Володимир Путін відповідав, що таку військову «форму можна купити в будь-якому магазині», повідомляє «Виборча».

Тепер українська влада заявляє, що танк, який атакував російську прикордонну заставу в Грайвороні, можна купити в будь-якому російському магазині.

А у Росії – паніка. Росіяни евакуюють населення з прикордоння, а армія поспішає вивозити ядерні бомби та боєголовки зі складу ядерної зброї Бєлгород-22, розташованого в області.

Серед росіян ходять чутки, що українці розграбували поліцейський склад, тож будь-який міліціонер може бути маскуванням. Хаос наростає з кожною годиною.

У 2014 році Росія відправила зелених чоловічків, щоб захопити якомога більше території України. Через дев'ять років Україна може використати таку ж тактику, щоб послабити та дискредитувати Росію. Виявилося, що ця світова держава не в змозі захистити власну територію і змушена буде відкликати значні сили з фронту в Україні, щоб захистити кордон від подальших наступів добровольців.

Нагадаємо, що атаку на місто Грайворон у прикордонному Бєлгородському районі розпочали в понеділок російські війська, які воюють на боці України - російські добровольчі корпуси та легіон «Свобода Росії».


За даними російських військових блогерів, в атаці брали участь два танки, БТР і ще дев'ять одиниць бронетехніки.

Відомо, що дрони атакували державні будівлі, які використовуються ФСБ і МВС Росії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також