«В усіх учасників будуть чіпи»

1318 0

Ми у соцмережах:

«В усіх учасників будуть чіпи»

Забіг до Дня Європи «Rivne Euro Run-2018» відбудеться у суботу. Його учасники долатимуть на вибір дистанції 2 або 6 км (одне або три кола). Маршрут: проспект Миру, Набережна, Кавказька, Міцкевича.

Реєстраційний внесок — 100 грн. (у день забігу — 150 грн.). Забіг благодійний, усі зібрані гроші планують передати на лікування півторарічного Матвійка Стрільчука, в якого двостороння сенсоневральна глухота. На відміну від попередніх забігів, влаштованих «Рівненським клубом бігу», цей матиме кілька особливостей.

— Головна особливість — це чіпована система, — розповідає керівник «Рівненського клубу бігу» Сергій Ющишин. — В усіх учасників будуть чіпи, що дозволить визначити їхній час з точністю до частки секунди. Усі учасники забігу «Rivne Euro Run-2018» автоматично стають учасниками проекту «Рівненська бігова ліга-2018», яка включає серію з п’яти залікових стартів. Забіг до Дня Європи — перший у цій серії, його результати будуть внесені до загального заліку. Ми вперше вводимо номінацію «Непереможний» для людей з інвалідністю. За підсумком цього та наступних забігів організатори спільно з представниками «Інваспорту» визначатимуть трьох переможців.

— Як активно рівняни реєструються на забіг, і скільки учасників очікуєте?

— Очікуємо приблизно 140 учасників. Як показує досвід, половина зареєструється онлайн, а половина вже в день забігу. На відміну від інших міст рівняни не надто охоче реєструються завчасно.

Старт забігу до Дня Європи заплановано на 15.00 від готелю «Мир».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також