В яких рівненських магазинах можна скупитися за гроші «пакунку малюка»

2816 0

Ми у соцмережах:

В яких рівненських магазинах можна скупитися за гроші «пакунку малюка»

В Рівненській області визначено майже 80 магазинів та Інтернет-магазинів, у яких можна придбати все необхідне за ті 5 тисяч, які держава нараховує в якості «пакунку малюка».

 Про це інформує Рівненська ОДА.

Міністерство соціальної політики реалізує пілотний проєкт з монетизації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка». Це дає батькам право самим вирішувати, як краще в інтересах дитини скористатися допомогою. Наразі батьки на особисті рахунки отримують грошову компенсацію у сумі 5 тисяч гривень.

Кошти можна витрачати самостійно у визначених закладах торгівлі, з якими укладено угоду Міністерством соціальної політики. 

Так, в області визначено 78 інтернет-магазинів та наземних торгівельних точок для придбання дитячих товарів та речей для породіль за кошти з монетизації одноразової натуральної допомоги.

Серед них: лінія магазинів EVA, Watsons, PROSTOR, Гіпермаркет «Епіцентр К», Антошка, Бембі, Лелека та інші.

Детальніше із переліком магазинів можна ознайомитися за посиланням: https://pakunok-malyuka.ioc.gov.ua/outletaddresses

Нагадаємо, на початок грудня до підрозділів соціального захисту населення Рівненщини щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» звернулася 6 531 особа. Наразі для 5 716 батьків призначено допомогу, 814 заяв ще опрацьовується.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також