В якому інтер`єрі краще встановлювати світлі міжкімнатні двері?

466 0

Ми у соцмережах:

В якому інтер`єрі краще встановлювати світлі міжкімнатні двері?

Вибір міжкімнатних дверей потребує ретельного підходу, коли йде мова за стильове рішення інтер’єру. Тут треба продумати багато деталей, підібрати цікавий кольоротип, врахувати монтаж конструкції, аби вона не нагадувала портал у фільм жахів. Тому найкраще зупинити свій вибір на світлих тонах, аби в кармі вашого інтер’єру були одні плюси.

Чому світлі двері мають більше вигод?

Мода на міжкімнатні світлі двері завжди поза часом, тому не потрібно зайвий раз доводити їх універсальність. Це не залежить від товщини чи розміру, а лише від дизайну та стилю кімнат будинку. Так, світлі двері мають безліч переваг, функціональність і комфорт яких діють в геометричній прогресії:

• вони завжди виглядають самобутньо, чим непомітно підкреслюють естетику приміщення;

• білий колір полотна дверей – це вічна краса форм, ліній та оздоби, що доповнює палітру тонів і півтонів будь-якої оселі;

• конструкція світлого кольору добре підходить для міжкімнатних отворів з шириною і 60 см, і 90 см і може мати як одну, так і дві стулки;

• на них майже не видно пилу, дуже часто помітного для гостей чи сусідів;

• світлий відтінок дверей є ексклюзивним, адже візуально збільшує простір кімнати, додає більше світла;

• їх можна виготовити під індивідуальне замовлення, зокрема в компанії “Terminus” за посиланням https://terminus.ua/catalog/doors/;

• білі, сірі чи двері кольору айворі ексклюзивно виглядають з оздобою, позолотою, бронзою чи скляними вітражами, що гарантує помітний wow-ефект для кожного.

Світлі двері в інтер'єрі: під який стиль обрати?

Сучасні стилі мають багато цікавих рішень, адже синтез різних елементів дає дуже несподівані результати. Вони можуть підкреслювати художній смак, впливати на настрій чи відчуття комфорту. Особливо додають простоти й зручності моделі дверей у світлих тонах, які цілісно поєднуються з будь-якими кольорами стін чи підлоги. Вони гармонійно виглядають як з етнічними, так і зі сучасними стилями:

1. Неокласика. Білий чи золотистий окрас дверей найкраще відображає плавність ліній, химерність фігур і деталей, увиразнює елегантність та еталон смаку. Світлі відтінки підкреслюють непроминальну моду на натуральний і дорогий декор, особливо на фігурні колони, багети, дзеркальні панно, оздоблені меблі.

2. Мінімалізм. Це безпрограшний варіант для створення ілюзії нескінченного простору та візуального збільшення світла. Він доречний у будь-якому приміщенні і не потребує додаткових деталей. Так, саме в цьому випадку світлий колір грає на випередження, адже максимально прості лінії дають ефект легкості, невагомості, комфорту.

3. Скандинавський. Вибір на користь цього стилю говорить сам за себе, бо гармонійно вписані у простір меблі і предмети декору вдало передають красу форм та чистоту кольорів. Тут найкраще імпонують світлі відтінки дверей, які виявляють екологічний підхід до інтер’єру, тому в ньому завжди доречні льон, бавовна, хутро і натуральні матеріали.

Тому сміливо обирайте свій стиль і замовляйте двері на свій смак з-поміж десятка різних колекцій і сотні колірних рішень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також