Вагітність Літвінової, будівельні звільнення та проблеми з «Авангардом»

1916 0

Ми у соцмережах:

Вагітність Літвінової, будівельні звільнення та проблеми з «Авангардом»

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про те, як несподівано для всіх завагітніла Тетяна Літвінова, яку підозрюють у вбивстві свого чоловіка.

 А ще у цьому номері – про те, як новий голова Рівненської ОДА Віталій Коваль звільняє керівників одного з найвпливовіших департаментів адміністрації, як планують боротися із заторами на вулиці Чорновола, про новий офісний центр біля Свято-Успенської церкви, скільки планують брати за навчання сільських дітей у школах та дитсадках Рівного та довгобуд, у якому має розташуватися управління соціального захисту.

Ми розкажемо про чергові проблеми з реконструкцією стадіону «Авангард», що змінилося у системі нарахування субсидій, війну за автобазу, боротьбу офіцера за земельну ділянку в Рівному та хто допомагає рівненським нардепам.

Ви дізнаєтеся про те, як мешканка села Кустин вимагає від президента Володимира Зеленського повернути Україні ядерний статус, та рівненську історію уланів Надвіслянських.

Шукайте також найсвіжіші спортивні новини області.

Свіжий номер «Рівне вечірнє» буде у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також