Вампіри серед нас

14755 0

Ми у соцмережах:

Вампіри серед нас

Чи доводилося вам зустрічати людину, біля якої дискомфортно себе почуваєш, а після нетривалого спілкування відчуваєш жахливе виснаження організму, нервозність, запаморочення іноді навіть різкий головний біль? Якщо ви все це на собі вже колись відчували, значить, той неприємний співрозмовник був енергетичним вампіром, а ви його жертвою. Так стверджує біонергоінформотерапевт Людмила Ковальчук. Вампірами, розповідає пані Людмила, не народжуються. Зазвичай ними стають ті, хто ріс у неблагополучних сім’ях, старі, хворі люди, наркомани, алкоголіки. Такі люди мають найбільш ослаблене біополе, а тому, щоб нормально існувати, вони змушені черпати життєву енергію від інших, більш здорових людей. Свою жертву вони визначають хоча і підсвідомо, все ж майже завжди безпомилково. Це ніби закон фізики, коли негативне притягує до себе позитив. Про особливості явища вампіризму розповідає Людмила Ковальчук.

Як розпізнати вампіра? Вампіри поділяються на два типи: сонячні й місячні. Якщо перший тип відрізняється надмірною агресією, прагненням спровокувати свого потенційного «донора» на конфлікт, сварку, то другий — більш врівноважений. Місячні вампіри своєї поведінкою, яка більше схожа на ниття малої дитини, монотонним голосом і постійними розповідями про свої болячки та різні негаразди, намагаються викликати в людини почуття жалю. Але як в одних, так і в інших основна мета — підживитися позитивною енергетикою «жертви». Тільки ви починаєте проявляти якісь емоції, як автоматично послаблюється ваше біополе і, образно кажучи, підставляєте свою шию для його укусу. Вампір же, отримавши порцію вашої енергетики, на очах починає змінюватися — заспокоюється, а інколи навіть посміхається. Натомість ваше самопочуття значно погіршується і ви відчуваєте себе наче «вижатий лимон». Загалом, за якимись конкретними зовнішніми ознаками розпізнати вампіра дуже складно, окрім випадків, коли вони є дуже агресивними і ця агресія з часом позначається на їхньому обличчі. В той же час, якщо спілкуючись з людиною, ви помічаєте щось з вищенаведеного, то краще намагайтеся абстрагуватися від такого співрозмовника.

Вони полюють скрізь Зустріти вампіра можна скрізь. Зазвичай вони вибирають найбільш людні місця — вулиці, базари, громадський транспорт. Саме там атмосфера сприяє тому, щоб наступивши комусь на ногу чи підштовхнувши в бік, спровокувати на конфлікт і тим самим отримати бажаний результат. Зустрічаються вампіри також і на роботі у вигляді начальника, який постійно свариться на своїх підлеглих і навпаки — підлеглі, які постійно чимось невдоволені, скаржаться колегам на своє керівництво, на свої болячки і непорозуміння в родині. Можна зустріти таку категорію людей і в школах серед вчителів, які образливими словами чи постійними безпідставними зауваженнями викликають у школярів нервування або сльози. Після такого ураження діти приходять пригніченими додому і вихлюпують ввесь той негатив на своїх рідних. Таким чином відбувається ланцюгова реакція, коли дитина, яка стала жертвою вампіра, сама не усвідомлюючи того, починає створювати вдома конфліктні ситуації, щоб підживитися від своїх рідних. Існує ще один вид вампіризму — телевізійний. Переглядаючи телепередачі чи фільми, перенасичені сценами насильства, ми підсвідомо починаємо хвилюватися, співчувати головним героям і тим самим віддаємо масу своєї енергетики. Хоча саме телевізор може, навпаки, підживлювати глядачів позитивною біонергією. Таке явище ми могли спостерігати, приміром, коли телеканали транслювали пряме включення з майдану Незалежності. Та велика кількість енергетики, що акумулювалася в центрі столиці, є настільки сильною, що навіть пересічні глядачі можуть відчути її позитивний вплив на собі. Саме тому учасники цих масових акцій дуже рідко піддаються на якісь провокації. Той позитив біоенергії своєю кількістю подавляє всі напади упирів.

Як уберегтися від вампіра? Від вампіризму в незначних дозах уберегтися майже неможливо. З цим нам доводиться зустрічатися щодня, спілкуючись з рідними, близькими, колегами, друзями. Це нормальне явище, коли під час розмови відбувається незначне взаємне перекачування енергії. Передумовами для цього є сам комунікативний процес і накладання біонерегетичної аури, яка є в кожної людини. Розміри цієї аури у кожного різні, втім, середні її показники сягають 2,5-3 метри. Тому під час спілкування варто витримувати оптимальну для себе і свого співрозмовника відстань. Загалом захиститися від нападів упирів можна завдяки своїй уяві. Прокидаючись зранку, уявіть процес одягання на себе біоенергетичного одягу, зведення перед собою дзеркальної стіни, що захищатиме вас від духовного бруду протягом дня. А перед тим, як лягаєте спати, в уяві скиньте, струсіть чи змініть цей захист, щоб наступного дня з новими силами і новим захистом приступити до вирішення своїх буденних проблем. Захищає від упирів і відвідування церкви, молитви, релігійна символіка. До речі, саме ці атрибути — натільні хрестики, ікони — мають сильний позитивний вплив на біоенергетику людини, здатний не лише захистити її, а й навіть вилікувати від фізичних і духовних недугів, у тому числі й вампіризму. Для подібних цілей представники нетрадиційних методів лікування мають певний набір заговорів, які не лише здатні захистити людину, а й поліпшити її справи, пов’язані з роботою. До речі, саме такими заговорами успішно користується багато відомих бізнесменів нашого міста. Крім того, нетрадиційники іноді займаються виготовленням спеціальних амулетів, з урахуванням особливостей конкретної людини. Хоча цей процес дуже тривалий і складний, тому в нас він не дуже поширений. Як бачите, варіантів захисту є багато, але яким саме з них користуватися — обирати безпосередньо вам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також