Вантажівка протаранила автобус – 11 пасажирів травмовані

1536 0

Ми у соцмережах:

Вантажівка протаранила автобус – 11 пасажирів травмовані

Вчора ввечері поблизу Рівного зіткнулися вантажівка «Isuzu» та маршрутний автобус «Еталон», який віз пасажирів з Рівного на Березнівщину. Під час ДТП водій вантажівки загинув, а 11 пасажирів маршрутки отримали травми.

ДТП маршрутка 26-річний рівнянин Олександр Федас їхав автомобілем «Isuzu» зі сторони Костополя. Поблизу Великого Житина, повідомляє поліція, він не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху. Вантажівка в’їхала у маршрутний автобус «Еталон», який їхав з Рівного до Березного. За кермом маршрутки був 46-річний березнівчанин. Водій вантажівки від отриманих травм загинув на місці пригоди. У салоні автобуса перебувало 15 пасажирів. Одинадцятеро отримали травми. ДТП маршрутка

Фото - телеканалу Рівне1
24-річна жителька села Злазне Костопільського району отримала закриту черепно-мозкову травму, розсічення голови, закритий перелом плечевої кістки, забій грудної клітки. У 24-річного жителя Березного лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом щелепи. 50-річна жителька села Моквин Березнівського району отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та травму руки. 19-річна жителька села Колодязне Березнівського району – закриту черепно-мозкову травму, рвану рану голови, закриту травму грудної клітки та плеча. Усіх чотирьох госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні. Ще семеро пасажирів, віком від 21-го до 36-ти років, серед яких і дворічна дитина, отримали незначні травми та після надання медичної допомоги були відпущені додому. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також