Вантажівка з Львівщини наїхала на автомобіль дорожньої служби, працівники якої ремонтували дорогу. Є потерпілі

1448 0

Ми у соцмережах:

Вантажівка з Львівщини наїхала на автомобіль дорожньої служби, працівники якої ремонтували дорогу. Є потерпілі

Поліція розповіла подробиці зіткнення трьох вантажних автомобілів, яке сталося сьогодні близько 16-ї години на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Привільне на Дубенщині

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що водій вантажного автомобіля «MAN» — 52-річний житель Львівської області, рухаючись у правій смузі у напрямку Львова, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на нерухомий автомобіль дорожньої служби «Ford Cargo», працівники якої проводили ямковий ремонт відповідної ділянки дороги.
 
Останній за інерцією здійснив наїзд на автомобіль «МАЗ», який стояв попереду та належить місцевому ТОВ.
Внаслідок ДТП тяжко травмувався керманич автомобіля «MAN». У нього медики діагностували політравму, травматичний шок, відкритий перелом передпліччя, травматичну ампутацію ступні, перелом іншої ноги та госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської міської лікарні. 
Також травми отримав чоловік, який проводив ремонтні роботи — 33-річний житель села Верба. У нього виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому лоба та госпіталізували у травматологічне відділення.
Водії інших двох вантажівок — 37-ми та 50-річні жителі Дубенського району тілесних ушкоджень не отримали. Відповідно до освідування приладом «Драгер» вони були тверезі.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Дубенського районного відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.
Вказана ділянка дороги й надалі перекрита. Просимо водіїв бути максимально уважними. 
Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також