Вантажівка збила на смерть пішохода (оновлено)

1812 0

Ми у соцмережах:

Вантажівка збила на смерть пішохода (оновлено)

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп до поліції надійшло 22 січня, близько 19:40.

Водій автомобіля «Вольво», 40-річний уродженець Львівської області Павло Сторожишин , поблизу Корецького поста патрульної поліції скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці події. Його особу встановлюють поліцейські. 

На вигляд чоловікові 60-70 років, худорлявої статури. Зріст близько 165-175 см., має коротке сиве волосся. Був одягнений у чорну шкіряну куртку, синій в’язаний светр, сірі штани та взутий у чорні черевики. Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо загиблого, одразу повідомити до поліції на спецлінію «102».

 Водій вантажівки відповідно до медичного освідування був тверезим.

Водій віз будматеріали на Львівщину. Він розповів журналістам,  що пішохода перед ним об'їхав легковик, а вже він не зміг уникнути зіткнення. Ні цій ділянці міжнародної траси освітлення немає, ДТП сталась за межами населеного пункту.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування. Поліцейські встановлюють усі обставини події, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також