Варіанти поєднання модних каф з одягом

509 0

Ми у соцмережах:

Варіанти поєднання модних каф з одягом

Тенденції моди змінюються постійно та дають змогу виділитись із натовпу. Класичні прикраси мають родзинку. Та існують цікаві сережки, які не втратили популярності з давніх часів. Вони були відомі в Європі та Індії серед імператорів і вельмож. Так звана кафа кріпиться за допомогою кліпси та не потребує проколу. 

Чим цікаві кафи

Ця прикраса відома ще з бронзового століття. В період Античності кафами прикрашали фігури левів. Сьогодні їх використовують як весільну прикрасу в Індії та як оздоблення у храмах Таїланду. Нерідко їх використовували на показах моди. З часом кафи стали витонченими та придбали вигляд кежуал.

Вибираємо кафи за кріпленням

Щоб зробити оригінальним образ, достатньо додати маленьку деталь. Серед більшості привабливих прикрас, кафи цікаві тим, що, прикрасивши одне вухо, можна зосередити погляди оточуючих та привернути увагу. Різноманітність дизайну дійсно приємно вражає. В залежності від кріплення виділяють наступні типи:

  • Кліпси — надійно тримаються та не здавлюють вухо.
  • У вигляді дужки — майже непомітне кріплення додає образу легкості.
  • Комбіновані — фіксуються на раковині та одягаються через мочку вуха. Тож такі кафи потребують проколу.

Кафа — гарний вибір для вечірки та на кожен день

В залежності від моделі, кафа може підійти не тільки на свято, а й для щоденного застосування. Формуючи діловий стиль, слід його доповнити кафою в мінімалістичному тоні. Прикраса з доріжкою фіанітів або діамантів, інкрустацією перлів не буде виглядати недоречно. Збираючись на вечірку, зосередьте увагу на яскравих варіантах, в яких поєднані білі або жовті вставки із дорогоцінних каменів, візерунків або рослинних елементів. Привернути увагу можуть тематичні види: 

  • метелик;
  • зірка;
  • перо;
  • серце.

Поєднувати кафи можна із сережками округлої форми та великими кільцями. Підвіска або цвяшок теж стане гарним доповненням. Каблучка або браслет у поєднанні з кафою зроблять образ не менш цікавим. Слід зазначити, що інкрустація перлами підійде жінкам середнього та старшого віку. Тематика фентезі стане доречною підліткам для відвідування вечірок і дружніх зустрічей. Соціальний статус дорослої жінки добре підкреслять дорогоцінні камені: діаманти, сапфіри, рубіни.

Будь-які моделі каф підійдуть власницям овального обличчя. Подовженні види стануть у пригоді леді з круглим обличчям, а ось власницям трикутного личка краще відмовитись від такого варіанту. Щодо кольору металу та каменів, то брюнеткам підійде варіант з яскравими самоцвітами. Рудий колір волосся гармонійно прикрасять срібло та біле золото. Каміння ніжних відтінків підкреслить образ білявок.

Носимо кафи із задоволенням

Аби звикнути до незвичайної прикраси, краще спочатку одягати її на декілька годин, поступово збільшуючи час. Гарне місце для зберігання кафи — скринька. У підвішеному стані вона може втратити форму. Аби не подряпати кафу, виділіть для неї окремий відсік. Не зайвим буде її миття в теплій воді із додаванням спеціального розчину. Після такої ванни слід насухо витерти прикрасу м’якою ганчіркою. Аби срібна кафа не темніла, її слід очищати вологою серветкою. Періодично необхідно віддавати прикрасу до майстерні для професійного чищення.

Кафа здатна кардинально змінити образ. Вона стане гарним доповненням на свята, такі як день народження, Новий рік або весілля. Складіть свій неповторний образ, не бійтеся уваги разом із невеликою прикрасою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також