Василь Немеш і далі буде судитися за приміщення в центрі Рівного

2662 0

Ми у соцмережах:

конфлікт за приміщення

Безрезультатно закінчилася спроба повернути собі контроль над приміщенням на вулиці 16 Липня, 10, у Рівному для адвокатів асоціації «Рівнеагробуд», яку пов’язують з депутатом міської ради Василем Немешем.

Сьогодні він з юристами та державними виконавцями прийшли до будівлі з вимогою повернути майно за рішенням судів.

На місце приїхав і бізнесмен Андрій Федорчук, який отримав це приміщення у власність в 2014 році. Попри присутність десятка спортивних чоловіків, конфлікту не трапилося. З виконавцями обидва бізнесмени зайшли в приміщення. Через дві години опоненти розійшлися.

Андрій Федорчук заявив, що ця будівля йому не належить, а має нового власника.

«Якась офшорівська організація. Там і був вільний доступ, я не зрозумів, для чого мене викликали», - резюмував у телефонному режимі Андрій Федорчук.

Водночас юрист асоціації «Рівнеагробуд» Віталій Грабовський підкреслив, що виконавча служба не виконала свої обов’язки, адже фактична передача приміщення не відбулася.

«Суд ухвалив рішення передати будівлю, але Андрій Федорчук каже, що «вона не його». Тобто, хоче створити ситуацію, щоб зверталися до іншого власника з позовом. Отримаємо рішення, але інша особа скаже: «Вона не моя!». І так ми будемо невідомо скільки судитися і фактичного виконання рішення не буде», — додав Віталій Грабовський.

В асоціації «Рівнеагробуд» заявили, що будуть оскаржувати бездіяльність державного виконавця, адже так і не отримали доступу до будівлі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також